۱۳۹۴ شهریور ۲۹, یکشنبه

ایران- مريم رجوي: فاجعه بي آبي نتيجه عملكردهاي ضد ملي و چپاولگرانه آخوندها و پاسداران است

اولين قدم براي غلبه بر اين بحران بيسابقه استقرار دموكراسي و حاكميت مردم است
خانم مريم رجوي رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، فاجعه بي آبي در ايران را نتيجه سياستهاي ضد ملي رژيم آخوندي و چپاولگري، سودجويي و فساد بي حد و حصر سردمداران اين رژيم و سپاه پاسداران و به هدر دادن سرمايه هاي كشور در پروژه هاي اتمي و صدور تروريسم و بنيادگرايي توصيف كرد. وي تاكيد نمود: اولين قدم براي نجات كشور از بحراني كه در تاريخ ايران بيسابقه است، سرنگوني فاشيسم ديني و استقرار دموكراسي و حاكميت مردم است. 
این رودخانه بر روی کدام پل ساخته شده بود؟
این رودخانه بر روی کدام پل ساخته شده بود؟
براي حل اين بحران علاوه بر بسيج همه امكانات اقتصادي و صنعتي بايد پروژه هاي ضد ملي اتمي و صدور تروريسم و بنيادگرايي تعطيل شود و هزينه هاي كلان آنها به بازسازي و احياي منابع آبي اختصاص يابد. اما رژيم آخوندي كه تنها ارمغانش براي مردم ايران فقر، مرگ و نابودي سرمايه هاي ملي است تا بر سر كار است، به سياستهاي مخرب خود ادامه مي دهد و فاجعه بي آبي فراگيرتر و عميقتر مي شود.
سران رژيم پس از سالها سرپوش گذاشتن بر بحران بي آبي در ماههاي اخير كه اين بحران اكثر استانها و شهرهاي ايران را فراگرفته است، ناگزير به گوشه هايي از آن اعتراف مي كنند. آنها در عين حال علت واقعي را پنهان نموده و تلاش مي كنند اين وضعيت را به عوامل طبيعي نسبت داده يا با عبارات چند پهلو از قبيل برداشتهاي بي رويه و بهره برداري بسيار زياد از منابع، تقصير را به گردن مردم بيندازند يا حداكثر به سوء مديريت مقامات قبلي رژيم منوط كنند.
عيسي كلانتري، مشاور روحاني و دبيركل خانه كشاورز رژيم چند روز پيش اذعان كرد: «آب يك عنصر طبيعي تجديد پذير تلقي مي شود اما در ايران به دليل برداشتهاي بسيار زياد ديگر عنصر تجديدپذير نيست».
يكي از دلايل عمده اين وضعيت سد سازيهاي بيرويه در سه دهه گذشته است. هم اكنون در ايران بيش از 550 سد وجود دارد كه بيش از 500 سد در دوران رژيم آخوندي بدون ارزيابي فني و به طور عمده توسط سپاه پاسداران و 300 شركت وابسته به آن ساخته شده است و از منابع عمده چپاول سردمداران رژيم است.
اين سدها درصد بسيار كمي از اراضي كشاورزي را آبياري مي كند و درصد بسيار كمتري از برق كشور را تأمين مي كنند، اما در عوض باعث شده اكثر رودخانه ها خشك، بسياري از زمينهاي كشاورزي اطراف رودخانه ها نابود و بخش زيادي از روستاييان بي خانمان و ناگزير روانه حاشيه شهرها شوند.
 بسياري از سدها با هدف آبرساني به صنايع تسليحاتي يا مراكز اتمي ساخته شده است و هدف برخي از آنها آبياري زمينها و باغات غصب شده توسط پاسداران و ارگانهاي حكومتي است كه به بهاي نابودي منابع طبيعي و از هستي انداختن بخشهاي وسيعي از مردم تمام شده است. 
مردم ایران دست بگریبان بحران بی آبی
مردم ایران دست بگریبان بحران بی آبی
سد گتوند، يكي از بزرگترين سدهايي كه توسط رژيم ساخته شده و پاسدار احمدي نژاد آن را افتتاح كرد يك نمونه فاجعه بار است كه صدها هزار هكتار از زمينهاي كشاورزي خوزستان را به شوره زار تبديل كرده يا غير قابل استفاده نموده است و درياچه پشت سد به مخزن عظيم آب شور تبديل شده و به محيط زيست آسيب جدي مي رساند.
در كنار سد سازي و منحرف كردن نهرها و رودخانه ها حفر بي رويه چاههاي عميق توسط ارگانهاي حكومتي، باعث پايين رفتن سفره هاي زير زميني آب شده و در برخي مناطق دسترسي به آب را تقريباً غير ممكن كرده است.

خشک شدن دریاچه ها در ایران چرا؟
خشک شدن دریاچه ها در ایران چرا؟


ايجاد تأسيسات اتمي كه آب زيادي مصرف مي كنند در مناطقي مانند قم و نطنز و اصفهان كه از مناطق كم آب هستند، باعث تشديد بحران آب در اين مناطق شده است. يكي از دلايل خشك شدن زاينده رود تمركز صنايع نظامي در استان اصفهان و منحرف كردن آب اين رودخانه براي مصرف اين صنايع است....ادامه کامل مطلب ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر